Silent Hill 2 Remake'in Sonları YouTube'da Yayınlanmaya Başladı Bile

Aman spoiler'lara dikkat

Silent Hill 2 Remake'in fiziksel kopyasına erkenden ulaşan kullanıcılar yüzünden oyunun gerek sonuna, gerekse gizli sonlarına dair görüntüler YouTube'da dolaşmaya başladı bile. Hatta sosyal medyada da bu yayınlardan alınmış kliplere denk gelmeniz olası.

Silent Hill 2 Remake'in çıkmasına daha 4 gün var, oyun 8 Ekim tarihinde çıkacak. Ancak oyundan herhangi bir spoiler yemek istemiyorsanız YouTube videolarına ve başta Twitter olmak üzere sosyal medya uygulamalarına filtre uygulamanızın faydası olabilir.

YouTube'da yayınlanan görüntüler her ne kadar telif sahipleri tarafından ihlal gerekçesiyle kaldırılıyor olsa da yine de aralarında binlerce kez izlenen videolar olduğunu söylemek lazım.

Silent Hill 2 Remake'in inceleme ambargosunun kalkmasıyla birlikte ilk puanlar da düşmeye başladı, Engin onları ayrı olarak derledi zaten. Ancak 6 Ekim tarihine kadar incelemelerde oyunun yeni sonlarından bahsetmek kesinlikle yasak, bu yüzden incelemelerini yayınlamak için bu tarihi bekleyenler de olur diye tahmin ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum