Silent Hill: Shattered Memories’in Yazarı, Ruhani Devam Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Yeni Silent Hill olmasa da

Yıllardır yeni bir Silent Hill oyunu geliştirildiği iddiaları ortaya atılıp duruyor, ama bir türlü bu konu hakkında bir duyuru, resmi bir açıklama yapılmıyor. Serinin hayranları yeni oyunu bekleye dursun, bu sefer başka bir yerden geldi yeni oyun haberi.

Silent Hill: Shattered Memories’in baş tasarımcısı ve yazarı Sam Barlow, sonraki dönemlerde Her Story ve Telling Lies gibi projelerle oyun severlerin karşısına çıkmıştı. Barlow'un sıradaki projesi ise, Shattered Memories’in ruhani devam oyunu olduğu söylenebilecek bir oyun.

Barlow, Twitter hesabından kendisine Shattered Memories’in devam oyununun yapılıp yapılmayacağı ile ilgili olarak yöneltilen soruya cevap niteliğinde bir paylaşımda bulunmuş. Bu esprili yanıtla bir ruhani devam oyunu üzerinde çalıştığını üstü kapalı bir şekilde de olsa teyit etti denilebilir.

Bu arada kast edilen bu yeni proje halihazırda Half Mermaid tarafından geliştirilmekte olan Project A değil, bunun haricinde bir oyun; Barlow bir sonraki paylaşımında bu noktayı da açıklığa kavuşturmuş.

Sıradaki oyun nedir, ne zaman duyurulur, şu aşamada net bir şey söylemek güç. Ama, Barlow kapıyı araladığına göre yakında bununla ilgili haberler alacak gibiyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum