Silent Hill’in Sanat Yönetmeni Masahiro Ito, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Kimle ve hangi oyun üzerinde çalıştığı belirsiz…

İlk Silent Hill oyununda yaratık ve arkaplan tasarımcısı olarak çalışan ve Silent Hill 2 ile Silent Hill 3’ün sanat yönetmenliğini yapan Masahiro Ito, twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni bir oyun üzerinde çalışmakta olduğunu duyurdu.

Masahiro Ito, son olarak Metal Gear Survive’da görev almış, bu oyunun yaratık tasarımlarına imza atmıştı. O dönemden beri kendisinin yeni bir projede rol alıp almadığını bilemiyorduk, söz konusu paylaşımıyla öğrenmiş olduk. Ancak bu projenin ne olduğu halen belli değil.

Paylaşımında “Bir projede çekirdek üye (core member) olarak çalışıyorum” diyor. Yani sadece yaratık tasarımı gibi bir görev değil, daha merkezi bir rol üstlendiğine işaret etmiş.

Mesajın geri kalan kısmında da “Umarım iptal edilmez” demiş. Bu açıklama da henüz çalışmanın çok başında oldukları ve projenin geleceğinin belirsiz olduğu şeklinde yorumlanıyor. Bazıları da mesajın bu kısmının iptal edilen Silent Hill oyununa gönderme olduğu şeklinde çıkarımlarda bulunuyor. Hatta yeni bir Silent Hill oyununda çalışmakta olduğunu düşünenler de var.

Ne dersiniz, Masahiro karşımıza yeni bir 'Pyramid Head' çıkarır mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum