Simon the Sorcerer - Origins İle İlk Oyunun Öncesine Gideceğiz

Haftanın sürpriz duyurusu

Simon the Sorcerer, özellikle de yaşı benim seviyelerimde olanlar için unutulmaz bir adventure oyunu serisidir. İlki 1993 yılında çıkan oyun, sonradan 25th Anniversary Edition olarak Steam'e de gelmişti ve bu yeni halini de yeni veya eski tüm oyunculara tavsiye ederim. Oyunun orijinalliğini hiç bozmadan yeni nesil bilgisayarlarda da sorunsuz çalışmasını sağlamışlar ve oyun hala o ilk günkü keyfi yaşatıyor.

Zaten o dönem bana LucasArts macera oyunlarıyla kapışabilecek birkaç oyun say deseniz cevaplarımdan biri de Simon the Sorcerer olurdu.

Açıkçası seriye yeni bir oyun gelmesini hiç beklemiyordum, o yüzden bir anda ortaya çıkan Simon the Sorcerer - Origins duyurusuna oldukça şaşırdım.

Leonardo Interactive ve Smallthing Studios'un yaptığı duyuruya göre Simon the Sorcerer – Origins, ilk oyunun öncülü olacak ve ilk oyunda meydana gelen olayların birkaç hafta öncesine döneceğiz. "Simon'ın neden o gizemli büyülü dünyada olduğunun cevabını bu oyunda bulacaksınız" demişler.

Oyunun sadece fragmanına bakarak fikir yürütmek güç, ama o oyunları harika yapan şeyleri ıskalamazlarsa ortaya güzel bir iş çıkabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum