Sıradaki James Bond Filmi Markayı Yeniden Yaratacak

Aceleye gerek yok

James Bond markası zaman içerisinde epey efsane aktöre ve efsane filme ev sahipliği yaptı. Son olarak Daniel Craig'in final filmi No Time To Die ile birlikte Ajan 007 için yeni bir dönemin kapısı açıldı. James Bond yapımcılarından Barbara Broccoli de bu sancılı sürecin farkında ve yeni Bond için acele etmeyeceklerini açıkladı.

Deadline'a konuşan Broccoli, en azından önümüzdeki iki yıl içerisinde yeni bir 007 filminin çekimlerine başlanmayacağını açıkladı. Henüz Daniel Craig'in yerine bir oyuncu bakmadıklarını açıklayan başarılı yapımcı hedeflerinin Bond'u yeniden icat etmek olduklarını belirtti.

Yeni filmin olası senaryosuyla ilgili de konuşan Barbara Hanım, "Ortada bir senaryo yok ve sıradaki filmde nereye doğru gideceğimize karar vermeden bir tane de olmayacak. Çünkü bu film gerçekten Bond'un yeniden icadı olacak. Onun kim olacağını da yeniden yaratacağız. Şunu söyleyebilirim ki çekimler en az iki yıl uzaklıkta." diyerek markanın geleceğine ışık tuttu.

Daha önce James Bond'un geleceğiyle ilgili çok fazla söylenti ortaya atılmıştı. Yeni 007'nin kadın olabileceği de konuşuluyordu. Barbara Broccoli'nin açıklamalarına bakınca Bond için her ihtimale kapı açık gibi gözüküyor. Çekimler en az 2 yıl sonra başlayacağı için hayranların önünde potansiyel teoriler üretmek için bolca zaman olacak. Bakalım sıradaki Bond gerçekten markayı yeniden yaratabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum