Sızdırılan 2001 Duke Nukem Forever Versiyonunu Siz De İndirebilirsiniz

Haziran'ı beklememeye karar verdiler

Geçen gün Duke Nukem Forever'ın 2001 E3 versiyonunun oynanış videoları sızdırılmıştı. Tamamlanmamış ve bolca da hatayla dolu olan bu versiyon yine de görsel olarak oldukça güzel görünüyordu, hele ki 2011 yılında gördüğümüz Duke Nukem Forever'ın nasıl bir fiyasko olduğunu düşündüğümüzde.

Bu versiyonu 4Chan üzerinden sızdıran şahıs, oyunu Haziran ayında yayınlamayı planladıklarını söylemişti ama görünüşe göre sabretmekten vazgeçmişler. Oyun harita yaratmak için kullanılan Unreal Editor, kaynak kodu ve çalıştırılabilir dosyalarıyla (ve de 4Chan başlığının tam kopyasıyla) birlikte Internet Archive üzerinden indirilmeye açıldı.

Bunun normalde oyuncuların eline geçmemesi gereken bir versiyon olduğunu hatırlatmakta fayda var, zaten o yüzden çalıştırılması ve tamamen oynanabilir hale getirilmesi de çok kolay iş değil.

Apogee kurucusu Scott Miller da zaten bu versiyon için şöyle demişti: "Görünüşe göre birileri 2001'deki Duke Nukem Forever versiyonunu sızdırmış. Bundan oynanabilir bir oyun bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Oyunun o dönemki müthiş fragmanı oyunda gerçekten oynanabilir olan şeyleri kesinlikle aşırı abartmıştı".

Eğer siz de dosyaları indirdikten sonra oyunu çalışır hale getirmek için yardım isterseniz Reddit'teki şu başlıkta paylaşılan ipuçlarından faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum