Skull & Bones'un Çıkış Tarihi ve Ön Sipariş Bonusları Sızdı

Resmi açıklama haftaya

Xbox ve Windows mağazalarına eklenen oyun listelemelerini, herkese açılmadan önce paylaşan sitelerden biri olan Aggiornamenti Lumia şimdi de Skull & Bones ile ilgili detayları paylaştı.

Buna göre Ubisoft'un çok uzun yıllardır beklenen oyunu nihayet 8 Kasım 2022 tarihinde oyuncularla buluşacak. Çıkış tarihinin sızmış olması, oyunla ilgili duyurunun gelecek hafta yapılacağına dair iddiaları da güçlendirmiş oldu.

Oyunun ön sipariş bonusları arasında ek görevler, dijital soundtrack albümü ve sanat kitabı da bulunuyor. Bu bonusların listesi şöyle:

  • Bloody Bones Legacy Mission
  • The Ashen Corsair Mission
  • Smuggler Pass Token
  • Digital Soundtrack & Artbook
  • Premium Bonus Pack

Artık Ubisoft şu resmi açıklamayı yapıp bir de çıkış tarihi fragmanı paylaşsa da biz de sürekli "ha geldi ha geliyor" haberleri yapmak zorunda kalmasak :) Skull & Bones ile Sea of Thieves arasında gerçekleşecek rekabeti görmeyi dört gözle bekliyorum.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
30 Haziran 2022 12:23

AC Odyssey oynamadan önce bu Skull and Bones'tan ne bekleniyor ki diye düşünüyordum ama daha sonra Odyssey oynadıktan sonra bu deniz savaşlarının potansiyelini anlamış oldum.Evet belki herkese hitap edecek bir konsept değil (özellikle online olması beni kendinden uzaklaştıracak) ama eğer içerik konusunda cimrilik ve özensizlik olmazsa baya ses getirir diye tahmin ediyorum.Aksi halde ücretsiz bir oyun olma yolunda ilerlemeye başlar.

Parolamı Unuttum