Skyrim'in Heyecanla Beklenen Enderal Modu Haftaya Geliyor

150 saatlik yeni bir maceraya hazırlanın

The Elder Scrolls: Oblivion'da Nehrim: At Fate's Edge moduyla karşımıza çıkan SureAI ekibi, Skyrim'e özel geliştirikleri yeni mod Enderal: The Shards of Order'ın önümüzdeki hafta çıkacağını twitterda açıkladı.

Sizlere daha önceden duyurduğumuz Enderal, Skyrim'in bir modu olsa da, tamemen farklı ve orijinal bir hikayeyi anlatıyor. 30 ile 150 saat arasında bir oynanış süresi sunan bu özel modu, aslında Skyrim motorunu kullanan yeni bir oyun gibi düşünebilirsiniz. Yeni bölgeler, yeni bir hikaye, yeni yetenek sistemi gibi birçok farklı özellik sunan Enderal, haftaya Skyrim sahipleri için ücretsiz olarak yayımlanacak.

Şunu belirtmek gerek ki, Enderal Skyrim'den daha az sayıda göreve sahip olsa da, geliştirici ekip modun hikayesine ve içeriğine oldukça güveniyor. Çoğu mekanik aynı kalsa da (dövüş sistemi gibi), örneğin zırh setlerinin bonusları olması gibi birçok yeni özellik de modda bulunuyor. Çıkış fragmanı Almanca seslendirmeli ve İngilizce altyazılı, fakat modun tamamen İngilizce olacağını da gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum