Slyvester Stallone, Rocky 4'te Apollo Creed'i Öldürdüğüne Pişman

Yavru Creed'e babalık yapmak zor iş tabii, adam asabi...

Slyvester Stallone, Rocky'i ortaya çıkardığında Apollo Creed'in de çok kilit bir rolü vardı. Düşük seviye bir dövüşcü olan Balboa'yı Dünya Ağır Siklet BoksŞampiyonluğu maçına davet ederek bir bakıma onun kaderini değiştirmişti. Daha sonra bu ikili arasında yaşanan olaylar, iki muhteşem boksörü yakın hale getirmişti. Her şey Rocky 4'e kadar şahane gidiyordu. Hatta serinin 3. filminde Rocky'e antrenörlük de yapan Apollo, artık bir aile dostu haline gelmişti. Fakat 4. film tüm Rocky hayranlarını derinden yaralamayı başarmıştı. Ivan Drago tarafından ringde öldürülen Apollo Creed'in intikamını da yine Rocky almıştı. Stallone yaptığı son açlıklamada "Keşke 4. filmde Apollo Creed'i öldürmeseydim." diyerek, geç kalan bir pişmanlık açıklamasında bulundu.

sly-instagram

Instagram'da Apollo'yu canlandıran Carl Weathers'ın doğum gününü kutlayan Stallone, "Doğum günün kutlu olsun Carl Weathers! Performansın harikaydı, muhteşem aktörlüğünün yanı sıra sinema tarihinin en iyi boksörüydün. Gerçekten inanılmazdın, zerafet, güç ve inanılmaz bir hız! Asla taklit edilemez! Teşekkürler dostum, asla sensiz başaramazdım. Ayrıca itiraf etmeliyim ki Apollo'yu erkenden vefat ettirdiğim için pişmanım. Onun yeri doldurulamaz" diyerek hem aktör Weathers'a hem de Apollo'ya olan sevgi ve saygısını dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Creed 2 ile birlikte de Drago vs Creed kavgasında yeni bir boyut açıldı. Apollo'nun oğlu Adonis Creed ile Ivan'ın oğlu Viktor Drago intikam için karşı karşıya geldi. Tabii işin bir de Rocky ile Ivan arasındaki olayı var. Ayrıca Creed 2 ile birlikte Stallone, Rocky Balboa karakterini emekli ettiğini açıklamıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum