Solid Snake'in Sesinden American McGee's Alice Dizisi Geliyor

Cheshire Cat'i de seslendirirse tam olur

Alice'in beyaz tavşanı takip edip Harikalar Diyarı'na gitmesi çok farklı biçimlerde ele alındı. Ancak bunu bir oyun olarak yapan American McGee's Alice benim için halen gergin anların habercisi. Psikopat bir Alice'i korku dolu bir dünyada kontrol etmek ve o atmosferde sadece hayatta kalmak bile bir oyun adına şahane bir deneyimdi. Bana göre geç kalınmış bir gelişme de olsa nihayet birileri bu deli Alice'i ekrana taşımayı akıl etti. Orijinal Solid Snake'in sesi olarak kulaklarımıza, ilk X-Men filminin senaryosuyla da gözlerimize aşina olan David Hayter ilk adımı attı.

The Hollywood Reporter'ın duyurduğu habere göre Hayter Alice dizisinin hem senaryosunu yazacak hem de dizide yürütücü olarak görev alacak. "The American McGee's Alice ve Alice: Madness Returns oyun serileri klasik bir hikayenin olağanüstü bir biçimde yeniden hayata geçirilişiydi. Sizi yozlaşmış bir Harikalar Diyarı'nın kalbine götüren oyun karanlık köşeleriyle bu dünyanın hiç görmediğiniz yerlerini gözler önüne seriyordu. Bu deliliklerle dolu dünyayı hayata geçireceğim için heyecanlanmanın da ötesindeyim. Delilik ve harikalıklarla dolu bu evreni dünya geneline sunabilmek için sabırsızlanıyorum." diyen Hayter ilk fişeği yaktı. 

Benim en sevdiğim çizgi roman filmlerinden olan X2'nin de senaristlerinden birisi olan David Hayter'e bu projede de güvenim tam. Metal Gear Solid'in İngilizce versiyonunda Solid Snake'i seslendirmiş olması nedeniyle belki dizide de kendisini bir karakteri seslendirirken duyabiliriz. Seneler önce sinema filmi olarak planlanan American McGee's Alice bu sefer resmen dizi oluyor, heyecanla bekliyoruz. 

YORUMLAR
allalla
2 Şubat 2022 09:16

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum