Songs of Conquest'e Türkçe Desteği Geliyor

Yol haritası paylaşıldı

Might & Magic 3'e aşerenlere ilaç gibi yetişen Songs of Conquest oldukça başarılı bir erken erişim süreci geçiriyor. Oyunun geliştiricisi Lavapotion da gösterilen ilgiden bir hayli memnun, yayınladıkları yol haritası da oyunun daha iyi hale getirmek için ellerinden geleni yapmaya kararlı olduklarını gösteriyor.

Yol haritası duyurusunun Türkçe olarak yayınlanmasının bir sebebi var, o da oyunun yol haritasında en kısa zamanda gelecek olan özellikler arasında Türkçe dil desteğine yer verilmiş olması. Evet, bu güzel oyunu çok yakında Türkçe olarak da oynayabileceğiz.

Geliştirici ekibin paylaştı yol haritası şöyle:

Bu yol haritasına şu açıklama eşlik ediyor:

Tüm topluluğu dinleyerek hem çok oyunculu hem de tek oyunculu deneyimini geliştirecek eşit miktarda özellikler hazırlamaya çabaladık. Eşzamanlı sıralar, şu an Public Test Realm'de oynanabilir olan dev bir yenilik. Bu, hemen şimdi girip deneyebileceğiniz anlamına geliyor ama henüz mükemmel çalışmasını beklemeyin! Aynısı birçoğunuzun istediği hikâyelerde zorluk seçenekleri için de geçerli! Normal, eskisine kıyasla biraz daha kolay ve Zor ayarı ise biraz daha zor.

Rastgele harita oluşturucusu da oyunun oynama süresinin uzaması için çok kişinin istediği bir özellik. Sesinizi duyduk. Bu yüzden bu özelliği en yüksek öncelik verdiğimiz işler arasına alıyoruz. Aynısı daha fazla hikâye talepleriniz için de geçerli, dört grup için de birer tane gelecek!

Daha gelecek çok iyi şeyler var. İlk olarak Erken Erişim sürecinde de devamında da Yapay Zekâ üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Tek oyunculu oyun deneyiminin merkezinde olduğundan bunu geliştirmeye devam etmek bizim için çok önemli. Aynısı elbette genel yaşam kalitesi geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve performans arttırımları için de geçerli.

Yeni gruplar da sıkça isteniyor ve biz de hep daha fazlasını eklemeyi düşündük. Ancak maalesef bunlar üretmesi çok zaman alan şeyler. Yapmak istiyoruz ve yapacağız ama ne zaman yapacağımızı bilmiyoruz.

Unutmayın ki bu yol haritası canlı bir belge. Planlanan her özelliğe her zaman yeni fikirler ve genel iyileştirmeler eklememiz gerekecek ama şu anlık planlarımız bu şekilde. Her zaman mümkün olabilecek en iyi oyunu yaratma yolunda çabalamaya devam edeceğiz.

Songs of Conquest şu an Steam indirimleri kapsamında %25 indirimli olarak 37.5 TL'ye satılıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum