Sonic Filminden Sızdırılan Yeni Sonic Tasarımı Çok Beğenildi

Gerçekse cidden çok tatlı olmuş

Gerçek oyuncuların rol alacağı Sonic the Hedgehog filmi normalde bu sene içerisinde vizyona girecekti ama yayınlanan ilk Sonic görselleri serinin hayranlarından çok olumsuz tepkiler almış, Sonic'in yaratıcılarından Yuji Naka bile hoşnutsuzluğunu belirtmişti. Yapım firması tepkilere kayıtsız kalmadı ve Sonic tasarımını yenileme kararı alarak filmin vizyon tarihini de 14 Şubat 2020'ye erteledi.

O zamandan beri yeni Sonic tasarımının neye benzeyeceği, gelen tepkilerin ardından tasarımda ne gibi düzeltmeler yapılacağı merak konusuydu ve buna dair ilk bilgiyi almış olabiliriz. @bestinthegalaxy ismindeki Twitter kullanıcısının paylaştığı görselin filmin posterinden olduğu söyleniyor, bu görselleri kendisine 'Paramount Studios'taki bir arkadaşı' ulaştırmış.

Elbette bu görsellere temkinli yaklaşmak lazım ama Sonic hayranları bu yeni tasarımları cidden çok beğenmiş durumda. Bunlar stüdyonun hayranların fikrini almak için kasti olarak sızdırılmasına izin verdiği görseller de olabilir.

Filmin yapımcısı Tim Miller da yenilenen tasarımı gördüğünü ve hayranların bundan çok memnun olacağını söylemişti. Orijinal Sonic'in ünlü hatlarını koruyan bu tasarımın gerçek olduğunu düşünmek için ayrı bir sebep de bu zaten.

Neyse zaten yakın zamanda fragman veya poster yayınlanır, o zaman soru işaretleri de kalkmış olur.

YORUMLAR
SpazJR61
16 Ekim 2019 15:45

Eskisinden kat kat iyi ama bu bile filmi kurtaramaz.

Gene elimize klişe bir film gelecek.

Parolamı Unuttum