Sonic Filminin Yapımcılarından Pac-Man Filmi Gelecek

Fikir güzel ama...

Oyun dünyasının en ikonik karakterlerinden biri olan Sonic, filmleri ile tüm ilgileri üzerine toplamayı başardı. Elbette Hollywood dünyası bu denli başarı yakalayan bir sektörden vazgeçmeye niyetli değil. Şimdi de sırada, oyun dünyasının bir diğer ikonu olan Pac-Man'in filmi var. Hatta bu filmin yönetmen koltuğunda da tanıdık bir isim bulunuyor.

Yapılan açıklamaya göre filmin yönetmenliğini, Sonic The Hedgehog filminin de yönetmenliğini yapan Chuck Williams üstlenecek. Projenin arkasında Bandai Namco Entertainment bulunacağından, gerekli içeriklere ulaşmanın pek de zor olmayacağını tahmin ediyoruz. Filmin vizyon tarihi ya da detayları ile ilgili net bilgiler ise henüz açıklanmış değil.

Namco tasarımcılarından Toru Iwatani tarafından geliştirilen Pac-Man, 1980'li yılların "arcade" kültürünün oluşmasında büyük rol oynadı. Japonya ve Kuzey Amerika'yı kasıp kavuran oyun, basit ama bağımlılık yaratan oynanışı ile dikkat çekmişti. Pac-Man, hayatı boyunca pek çok çizgi film adaptasyonu ile de karşımıza çıkmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum