Sonic The Hedgehog Filminde Sonic'i Seslendirecek İsim Belli Oldu

Ben Schwartz'un kariyeri ördekten kirpiye geçiş yapıyor.

Sonic the Hedgehog ya da bizim biraz daha alışık olduğumuz ismiyle Kirpi Sonic'in filmi için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Gerçek film ve animasyon karışımı olacak yapımda Sonic'i seslendirecek sanatçı Disney Channel'dan tanıdığımız Ben Schwartz oldu. Schwartz, DuckTales dizisinde Dewey Duck'ı seslendiriyor.

Disney Channel'ı sadece ve sadece Star Wars Rebels izlemek için kullandığımdan Schwartz'un sesine aşina değilim, ancak bu haberi yazarken kendisi biraz dinledim tabii ki. Kendisi aynı zamanda The Simpsons ve Bob's Burger dizilerinde de birkaç ufak seslendirme yapmış. Seslendirme geçmişi de dolu dolu gözüküyor. Variety'de çıkan bu habere göre Schwartz halihazırda güçlü sayılabilecek bir kadroyla çalışacak. Sonic'in ezeli düşmanı Doktor Robotnik'i Jim Carrey seslendirecek. Ekipte James Marsden ve Tika Sumpter da yer alıyor.

Filmin yönetmenlik koltuğunda Jeff Fowler bulunuyor, yapımcısı ise Deadpool filminin de yapımcılığını üstlenen Tim Miller olacak. Film 15 Kasım 2019'da vizyona girecek. Filmin Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği ise şu an için belli değil sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum