Sons of the Forest'ın Çıkış Tarihi Ertelendi

Bu süreç bize tanıdık geldi...

2010'lu yılların ortasında başlayan "hayatta kalma oyunları" furyasının fitilini ateşlemişti Forest. Pek çok oyuncunun kısa sürede yoğun ilgi gösterdiği Forest, yıllar içerisinde gelen yetersiz güncellemeler ile kitlesinin büyük bir bölümünü yitirdi. Fakat geliştirici ekip, Sons of the Forest ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekmek istiyor.

Fakat bu spot ışığı hayali biraz daha bekleyecek gibi. Daha önce yaptığı açıklamada Endnight Games, yeni oyunun 2022 yılının Mayıs ayında geleceğini açıklamıştı. Bugün yapılan duyuru ile birlikte oyunun 2022 yılının "ilerleyen dönemlerinde" çıkacağı belirtildi. Yani ilk oyundan tanıdığımız "erteleme" geleneği yeni oyunda da devam ediyor.

Şimdilik elimizde oyun hakkında da çok fazla bilgi olmadığını not edelim. Sons of the Forest'ın fragmanında sadece ürkütücü detaylar görebilmiştik. Oyunun çıkış tarihi için "fazla optimistik" davrandıklarını belirten geliştiriciler, yıl sonuna doğru oyunu piyasaya çıkartmış olacak. Yani umarız...

Tabii bu süreç içerisinde oyun hakkında yeni detaylar alabileceğimize de inanıyoruz. Bakalım "Forest 2", ilk oyunun başarısını tekrar edebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum