Sony, 2021 Yılı İçin Yeni Bir Marvel Filmi Duyurdu

MCU sonrası birleşme filmi mi?

Çizgi roman uyarlamalarının sonu gelmiyor. Son 10 yılda bu türde çıkan filmlerin haddi hesabı yok. Hemen hemen her stüdyodan çok sayıda çizgi roman uyarlaması gördük. Tabii piyasanın aslan payı Disney/Marvel ortaklığına ait ama bu durum diğer stüdyoları geri çekmiyor, aksine istekli hale getiriyor. 2000'li yılların başı ve ortasında Spider-Man filmleriyle karşımıza çıkan Sony, 2020'li yıllarda bambaşka bir politikayla karşımızda. 

Spider-Man'in MCU'da yakaladığı büyük başarıyı bir fırsat olarak gören Sony, önce Venom filmi çekti ve onun etrafında yeni bir evren kurmaya başladı. Artık Spider-Man'i de kullanabilecekleri için ellerindeki tüm Spider-Man ile alakalı karakterler birer fırsat haline geldi. Venom 2 ve Morbius yolda, Kraven için de hazırlıklar başladı. 2020 yılında iki filmle evreni büyütecek Sony, 2021 yılı için de yeni bir Marvel filminin duyurusunu yapmış. Gelen haberlere göre Sony, 8 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek isimsiz bir Marvel filmini duyurdu. 

Tabii bu filmin en önemli olayı 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek olan MCU'nun üçüncü Spider-Man filminden hemen sonra gelecek olması. Disney'in elindeki anlaşmaya göre 2021 yılındaki film çekebilecekleri tek solo Spidey filmi. Spider-Man'i bir de başka bir filmde kullanabilecek olan Disney, muhtemelen ilerleyen yıllar için Sony ile evrenleri birleştirip Spider-Man'i uzun süre daha kullanmak isteyecek. Eh ortada oldukça başarılı bir MCU gerçeği olduğunu düşününce de bu durum Sony'nin de epey işine geliyor. 

2021 yılındaki yeni Sony filminin hangi film olacağı ise büyük bir muamma. En başından beri Sony, Spider-Man'i Kraven filminde göstermek istiyordu. Ancak Morbius ve Venom 2 filmlerinden en az birinde bir cameo göreceğiz gibi duruyor. O yüzden Kraven filminde Spider-Man'i ilk kez görme ihtimalimiz düşük. Ancak ben Spider-Man'i kahraman olarak göreceğimiz filmin yine de Kraven olacağını düşünüyorum. Bu yeni filmin MCU'nun peşi sıra gelmesi de bu iddiayı güçlendiriyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum