Sony, Anthem’in PS4 Versiyonu İçin Koşulsuz İade Kabul Etmeye Başladı

Tablo, Anthem için hiç de iç açıcı görünmüyor...

Sony Interactive Entertainment, dileyen Anthem sahiplerine oyunlarını koşulsuz bir şekilde iade etme imkânı sunmaya başladı.

Anthem'in, ister PC ister konsol versiyonu olsun, zaman zaman çöktüğü yönünde şikayetler söz konusu. Bunlara bir de PS4 ve Xbox One versiyonlarında yalnız çökmekle kalmayıp sistemi de kapattığı yönünde şikayetler eklenmiş durumda. Bu hata, sisteme zarar verme riski de taşıyor malum. Hal böyle olunca Sony cephesinden de bir hamle gelmiş.

Eğer Anthem'in PS4 versiyonuna sahipseniz oyunu iade edip ödediğiniz bedeli geri almanız mümkün, hem de herhangi bir açıklama, gerekçe sunmanız beklenmeden yapılıyor iade işleminiz. Sony adına çok da sık görülen bir durum olmadığını söyleyebiliriz, normal şartlarda çok katı bir iade politikası takip ediyor kendileri. Ama bu durum ciddi bir mesele olarak değerlendirilmiş gibi görünüyor. Anlaşıldığı kadarıyla, Anthem adına hiç de arzulanan bir tablo yok ortada.

Öte yandan herkesin aynı sorunlarla karşılaşmadığını da belirtmek gerek. Pek çok insan herhangi bir hata ile karşılaşmadan oyunlarına devam ediyormuş, ama ister istemez sorunların ön plana çıktığını görüyoruz.

Anthem önümüzdeki dönemde bu sıkıntıları aşıp toparlanabilecek mi bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum