Sony İlk Mobil Odaklı Oyun Stüdyosunu Satın Aldı: Savage Game Studios

Stüdyonun henüz bir oyunu yok

Sony mobil oyun geliştiricisi Savage Game Studios'u bünyesine kadar PlayStation Studios'un mobil ayağı için startı vermiş oldu. Savage Game Studios'un henüz yayınlanmış bir oyunu yok; 2020 yılında kurulmuş olan stüdyonun kurucuları ise Michail Katkoff (Rovio, Zynga), Nadjim Adjir (Wargaming, Rovio) ve Michael McManus (Wargaming, Insomniac).

PlayStation Blog üzerinden verilen haberde PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst'un görüşlerine de yer verilmiş. Hulst peşinen bu mobil stüdyo satın alımının Sony'nin konsollarına olan adanmışlığını etkilemeyeceğini söylüyor.

"Seçili oyunlarımızı PC'ye getirme planlarımızda da sizi temin ettiğimiz gibi, konsol ötesindeki çabalarımız PlayStation camiasına olan adanmışlığımızı hiçbir şekilde azaltmayacak, birbirinden etkileyici tek kişilik, hikaye odaklı deneyimler yaratma arzumuz hiç azalmadan devam edecek" diyor Hulst.

"Mobil oyun çabalarımız daha fazla kişinin içeriklerimize ulaşmasının yollarını sağlayacak, PlayStation'a ve oyunlarımıza uzak olan kitlelere de erişebileceğiz" diyen Hulst, Savage Game Studios'un şu anda "duyurulmamış bir AAA mobil canlı servis aksiyon oyunu" üzerinde çalıştığını da eklemiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum