Sony, Morbius'un Vizyon Tarihini Erteledi

Yine yetişmemiş

Elinde bulunan Marvel karakterleriyle yeni bir evrene başlayan Sony, ikinci yeni ismi Morbius'u ekran önüne çıkartmakta sorunlar yaşıyor. Pandemi nedeniyle ara verilen çekimler nedeniyle filmin vizyon tarihi sürekli erteleniyor. Son olarak 19 Mart 2021'de vizyona girmesi planlanan film bir kez daha ertelendi ve 8 Ekim tarihi açıklandı. Variety'nin haberine göre bu ertelemedeki en büyük neden filmin halen tamamlanmamış olması. 

Jared Leto'nun başrolünde yer alacağı filmden aslında çok sayıda içeriği şimdiden görmüştük. Yayınlanan fragmanlar ve gelen haberler hikayenin gidişatını biraz belli ediyordu. The Living Vampire adı altında çıkacak olan filmde Michael Morbius'un yaşadığı hastalıktan kurtulmak için geçirdiği dönüşümü ve sonrasında bir vampir olarak hayatta kalma mücadelesini izleyeceğiz. Tıpkı Venom gibi bir anti-kahraman hikayesi olacak Morbius'tan beklentiler pek fazla değil. Ancak bir noktada işin içine evrenin gerçek kahramanı Spider-Man girerse Morbius çok daha büyük bir anlam ifade edebilir.

Şimdilik Venom 2 ile birlikte resmi vizyon tarihine sahip iki filmden birisi olan Morbius bakalım bu sefer söylendiği tarihte vizyona girecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum