Sony, Oyunlarını Yayınlayacağı Çatı Markası PlayStation Studios’u Duyurdu

Biraz esinlenilmiş gibi, ne dersiniz?

Sony bünyesinde PlayStation’a özel oyunlar geliştiren çeşitli stüdyolar var malumunuz, aynı Microsoft’ta olduğu gibi. Düşünüp taşınmışlar ve bu stüdyolar tarafından geliştirilen oyunları tek bir çatı altında yayınlamaya karar vermişler (yine Microsoft’ta olduğu gibi). Sonuç olarak birinci parti oyunlarını yayınlayacağı çatı markası PlayStation Studios’u duyurdu Sony.

PlayStation Studios, PS5’in çıkış süreciyle birlikte Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios bünyesindeki firmalar tarafından geliştirilen oyunlarda karşımıza çıkmaya başlayacak. PlayStation, logonun yanında bir de açılış videosu hazırlamış durumda, oyunların başlangıcında bu videoya yer verilecek:

SIE Başkan Yardımcılarından Eric Lempel, bu konuda gayet heyecanlı olduklarını, son 10 yıldır Sony bünyesindeki stüdyolar tarafından geliştirilen oyunların her zamankinden daha kuvvetli markalar haline geldiğini, bütün bu oyunları nasıl tek bir marka altında toplayabileceklerini düşündüklerini bunun sonucunda da PlayStation Studios markasının ortaya çıktığını söylüyor; bir oyunsever bu markayı gördüğünde, nasıl kuvvetli, yenilikçi, başarılı oyunlar bekleyebileceğinin farkında olacak diye de ekliyor.

Bu arada sadece PS için çıkan değil, Sony bünyesindeki firmaların diğer platformlarda çıkacak oyunlarında da bu marka kullanılacak.

PlayStation Studios markasının neler getireceğini önümüzdeki dönemde göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum