Sony Santa Monica, Henüz Duyurulmamış Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

God of War sonrası sırada ne var acaba?

Sony Santa Monica Studio’nun şu aralar öncelikli gündeminin God of War Ragnarök olduğuna şüphe yok. Ama bir yandan yeni maceralara doğru yelken açmaya hazırlandıklarını da söyleyebiliriz. Zira stüdyonun twitter hesabından yapılan paylaşım bu yönde işaretler sunuyor.

İlanda, “henüz duyurulmamış bir oyun” (a new unannounced title) üzerinde çalışmak üzere deneyimli bir sanat yönetmeni arandığı belirtiliyor. "İlan edilmemiş" ifadesinden hareketle bu oyunun God of War Ragnarök olmadığı sonucuna varıyoruz. Ama bunun dışında herhangi bir bilgi de yok açıkçası. Santa Monica, yıllar önce bu seriden çok farklı bir tarzda, bir bilimkurgu oyunu üzerinde çalışmalara başlamış ancak sonrasında bu proje iptal edilmişti. Şimdi yine yeni bir şeyler denemeye niyetlendikleri anlaşılıyor. Ama bilimkurgu mu olur mitolojik bir hikaye mi anlatır, aksiyon macera mı olur birinci şahıs mı üçüncü şahıs mı, tahmin etmek şu aşamada güç.

Sıradaki God of War oyunumuzun çıkışının ardından bu yeni oyun hakkında da bilgiler paylaşılmaya başlanır herhalde. O zamana kadar merak içinde bekleyeceğiz artık, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum