Sony, Solo Bir Mysterio Filmi Yapmak İstiyor

Peki ama neden?!

Son dönemde çizgi roman uyarlamaları konusunda epey ilginç haberlerle karşılaşıyoruz ve bunların çoğu Sony kaynaklı oluyor. Spider-Man'in çizgi romanlarında yer alan karakterler epey ilgi çekici ve özel karakterler ancak çoğu Spidey sayesinde bu kadar merak uyandırmayı başarabiliyor. Son olarak Far From Home filminde gördüğümüz Mysterio karakteri de tam olarak böyle bir karakter. Ancak Sony, yeni evreninde Spider-Man kötülerine solo filmler yapma konusunda iddialı, Mysterio da bunun son örneği olabilir.

Sony daha önce Kraven ve Doctor Octopus için de solo filmler geleceğini duyurmuştu. Şimdiki hedefleri ise başrolünde Jake Gyllenhaal'ın yer alacağı bir Mysterio filmi. Marvel Sinematik Evreni ile birleşmek konusunda doğal olarak fazla hevesli olan Sony, Mysterio ile birlikte bu bağı pekiştirmek niyetinde. Gelen haberlere göre stüdyo Quentin Beck'in ana kahraman olacağı bir film için görüşmelere başlamış.

Tabii ortada tuhaf bir durum var, o da Far From Home'un ardından Mysterio'nun ölü olması. Ya da biz öyle sanıyoruz ve ilüzyon ustası Beck bir şekilde hayatta. İşin büyük resminde bir Sinister Six filmi yapmak isteyen Sony o filme kadar ekipte yer alan neredeyse tüm karaktere bir film yapacak gibi gözüküyor. Bir bakıma Avengers'ın oluşum sürecine benzese de Sinister Six ekibindeki karakterleri Spider-Man olmadan düşünmek epey tuhaf. 

Sony'nin bu yeni filmler konusunda bu kadar hevesli olmasının bir diğer nedeni de Venom'un gişede beklenmeyen başarısı ancak gişede başarılı olan Venom, iyi bir film değildi. Venom 2 ve Morbius'un gişede alacağı olumsuz sonuçlar tüm bu yeni "Spider-Man kötüleri filmleri" projesini rafa kaldırabilir. 

YORUMLAR
sSnake
20 Şubat 2020 17:04

Çizgi roman fanları midesiz çünkü, önlerine ne atsan yiyorlar.

Parolamı Unuttum