Sony, Spider-Man İçin Disney'e Kapıları Kapattı!

Sony'den geri adım gelmiyor.

Spider-Man'in sinemadaki geleceği oldukça karmaşık bir hal almış durumda. Mahallemizin sevimli komşusunu Marvel Sinematik Evreni içerisinde görmeye alışmıştık. Ancak Sony ve Disney anlaşamadı ve Spidey, Sony'e geri döndü.

Görünüşe göre Sony, Spider-Man'i yeniden Disney'e vermek konusunda olumlu düşünmüyor. Sony Pictures başkanı Tony Vincquerra, Variety'e yaptığı açıklamalarda Disney'e kapıları kapadı.


Kendilerinin de Spider-Man adına başarılı işler yapabileceklerini belirten Vincquerra, "Marvel Stüdyoları ve Kevin Feige ile birlikte Spider-Man filmleri adına harika bir dönem geçirdik. İşleri yoluna koyabilmek için bir yol aradık, Marvel Stüdyolarında yer alan insanlar gerçekten harika ve onlara büyük saygı duyuyoruz. Ancak bizim de harika insanlarımız var. Kevin Feige tüm işi kendisi yapmadı. Şu an için herhangi bir anlaşma için kapılar kapalı. Bence biz de burada yaptığımız işlerle gösterdik ki, şahane işler yapabilecek kapasiteye sahibiz." şeklinde konuştu.

Şu an için Sony'nin yeni oluşturmaya başladığı evrende Spider-Man'in de yer alacağını belirten CEO, "Şu an beş ya da altı Spider-Man projesi üzerinde çalışıyoruz. Spider-Man bu filmlerden önce de gayet iyi durumdaydı. Evet bu filmler onu biraz daha iyi bir yere getirdi. Ancak artık bizim de kendi evrenimiz var. Artık Spider-Man, diğer karakterlerle birlikte oynayacak." dedi.

Sony'nin bu katı tutumu, Disney'i yola getirmek için kullandıkları bir yöntem olabilir. Ya da Sony cidden yeni yarattığı evrene güveniyor ve Spider-Man markasını tam randımanlı bir şekilde tek başlarına kullanmak istiyor. İşin çizgi dizi ve animasyon film kısmı bir yana ilerleyen dönemlerde sinematik olarak Spider-Man'i nasıl göreceğimizi merakla bekliyorum. 

YORUMLAR
aresblade
7 Eylül 2019 11:48

ah bir bilsen o örümcek adam filmleri marvel'ın yenilmezler filmlerinin itici gücü ile oldu. neyse, sonraki filmde anlarsınız.

Parolamı Unuttum