Sony, Spider-Man: Madame Web Filmi İçin Çalışmalara Başladı

Yok artık Sony..

Spider-Man'in sinematik evrendeki geleceği geçtiğimiz haftalarda büyük bir sürprize sahne olmuştu. Disney ve Sony, Spidey için anlaşamayınca mahallemizin sevimli örümceği yeniden Sony'e dönmüştü. Sony de halihazırda başlayan yeni evrenine Spider-Man'i de dahil etmenin yollarını aramaya başlamıştı. 

Venom ile başlayan ve Morbius, Kraven, Black Cat ve Silver Sable gibi karakterlerle devam edecek olan Sony'nin yeni evreni bir başka Spider-Man karakterini de beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. Collider'ın haberine göre Sony Pictures, bir Madame Web filmi için çalışmalara başlamış. Filmin senaryosunu ise Morbius filminde de senaristlik yapan Burk Sharpless ve Matt Sazama yazacakmış.


İlk kez 1980'lerin The Amazing Spider-Man çizgi roman serisinde karşımıza çıkan Cassandra Webb ya da bildiğimiz adıyla Madame Web, Spider-Man'in hayatında oldukça tuhaf bir yere sahip. 1994 yılında çıkan Spider-Man: The Animated Series'i izleyenlerin de yakından hatırlayacağı karakter bana pek filmi olacak bir karakter gibi gelmedi. Sanırım Sony, elindeki her karaktere film yapmak gibi tuhaf bir yola gidiyor. 

Daha önce Sinister Six filmi için de hazırlıkları olduğu bilinen Sony şimdi de Madame Web ile birlikte rotayı biraz daha mistik tarafa doğrultuyor olabilir. Dr. Strange benzeri bir filmi izleyebiliriz. Tabii tüm bu filmler arasında Spider-Man'i ilk kez nerede ve nasıl göreceğiz orası da büyük bir merak konusu. 

YORUMLAR
EssayWriter
7 Ekim 2019 12:51

Hey! Maybe you wanna that professional writer to write your essay, dissertation or lab report? And if you will have a discount? If you interested in, go to www.grademiners.com/thesis-proposal and make your order right now!

Parolamı Unuttum