Sony, Yeni Dönemde 18+ Animasyon Filmlere Hazırlanıyor

Oldukça değişik filmler bizleri bekliyor

Çizgi roman uyarlaması filmlerin uzunca bir zamandır büyük başarı elde ettiği sinema sektöründe, asla eskimeyen bir tür daha var. Her yıl bolca animasyon film özellikle aile filmi kategorisinden vizyona girip, izleyicileriyle buluşuyor. Doğal olarak bu filmlerin çoğunun yaş sınırı bulunmuyor. Ancak Sony'nin Animasyon Stüdyosu işi başka bir boyuta taşımaya hazırlanıyor ve 18+ animasyon filmlerle izleyicilerinin karşısına çıkmak istiyor.

Sony Pictures Animasyon şubesi başkanı Kristine Belson, "Daha fazla animasyon aile filmi göreceğinizi düşünmüyorum çünkü bu sektör oldukça doymuş durumda. Daha fazla R-Rated animasyon filmi olacak. Hatta şu an üstünde çalıştığımız birkaç film var ve bunların ilkini yayınlama konusunda oldukça heyecanlıyız. Bence ilerleyen dönemde 18+ animasyon filmleri göreceksiniz ve bunlar daha önce görmediğiniz şeyler olacak. Daha sert aksiyon-macera türünde işlere hazır olun. Salgın sürecinde bazı alanlarda çalışmaya devam ettik. Ses kayıt çalışmaları devam etti. Gerçekten bir adım önde başladık. Bundan sonra da herkesin haftanın beş günü ofiste olacağını sanmıyorum. Artık daha hibrit bir yaklaşık sergileyeceğiz." diyerek stüdyonun yeni nesil animasyon filmlere şimdiden hazır olduğunu açıkladı.

2018'in son döneminde vizyona giren Spider-Man: Into the Spider-Verse filmi oldukça olumlu yorumlar almış ve gişede 375 milyon dolar civarında bir gelir elde etmişti. Spider-Verse ile birlikte kalitesini ispatlayan stüdyo yeni filmlerle de büyümeye devam etmek istiyor. Kristine Belson'un bahsettiği ilk yetişkin animasyon filminin ne olduğu ise henüz belli değil. Bakalım bu zamana kadar çoğunlukla aile filmleri görmeye alıştığımız animasyonların yetişkin versiyonu beklentileri karşılayabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum