Sony'nin Kraven Filmi Hayvan Dostu Olacakmış

Bazen Sony'i anlamak için gereğinden fazla çaba sarf ediyorum gibi hissediyorum

Sony'nin kendine has Marvel Sinematik Evreni giderek daha tuhaf bir hal alıyor. Venom filmi gişede beklenmedik bir başarı yakalayınca evreni türlü türlü Spider-Man yan karakterleriyle genişletmeye karar veren Sony son olarak Morbius filmiyle karşımıza çıktı. Morbius en azından bir anlamda başarılı oldu, film tam anlamıyla bir internet fenomeni haline geldi. Ancak bu fenomenlik durumu da Morbius'un gişede iki kez çakılmasına engel olamadı. Morbius'un engel olamadığı tek şey gişede çakılmak değil, Sony tuhaf projelerine hız kesmeden devam ediyor! 

Belki de Sony-Marvel işlerinden potansiyeli en yüksek olan Kraven'dan gelen son haberler de potansiyelin bir anda eksilere düşmesine neden oldu. Kraven the Hunter yani Avcı Kraven yeni filmde bir hayvan dostu olacakmış sevgili Oyungezerler... Evet, hayatını büyük avlara adayan, boynuna aslan postu asan Kraven'dan bahsediyoruz. Filmin yıldızı Aaron Taylor-Johnson'ın açıklamaları sosyal medyada da büyük eğlence konusu oldu. 

Variety'e verdiği röportajda Kraven'ı tanımlayan Taylor-Johnson tam olarak şunları söyledi; "Marvel'ın en ikonik anti kahramanlarından birisi ve Spider-Man'in en büyük rakibi. Bir uzaylı veya büyücü değil sadece bir avcı, inanç sahibi bir insan. O tam anlamıyla bir hayvan sever ve doğanın koruyucusu. Kraven gerçekten çok havalı bir karakter." Doğa koruyucusu ve "büyük" hayvan severimiz Kraven'ın çizgi roman geçmişine azıcık bakınca bile kendisinin pek de büyük bir hayvan dostu olmadığını görebiliyoruz. Zaten kendine Avcı diyen birisinden böyle bir tutum beklemek de pek mantıklı değil. Lakin Sony'den bahsediyoruz, mantığın bittiği yerde senaryolar başlıyor...

Aaron'ın Kraven için Spider-Man'in en büyük rakibi demesindeki temel sebep bence Sony'nin bu evrene giren oyuncuları "bakın gençler zamanı gelince hepiniz Spider-Man filminde baş düşman olacaksınız" vaatleriyle ağına düşürmesi. Hazır ağ demişken bir yandan da Madame Web filmi için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan bir başka Spider-Man ile çizgi romanlarda 3 sayfa paylaşma şerefine nail olmuş El Muerto filmi de yolda geliyor. Sony'nin bu Spider-Man'siz Spider-Man Evreni çılgınlığı ne kadar sürecek kestiremiyorum ama artık bu evreni anlamak için uğraşmaktan vaz geçtim. Hayvanların bir numaralı dostu Sevimli Kraven'ın maceraları ise 2023 yılının ilk döneminde vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum