Soul Sacrifice’a Devam Oyunu Gelebilir

Sony de bu konuya ılımlı bakıyor gibi

Keiji Inafune’nin dediğine göre, kimi oyunlardaki gibi “Gore” kapatma ayarı olsa bütün anlamını kaybedeceğini düşündüğümüz Soul Sacrifice için devam oyunu görüşmelerine başlanmış. Inafune, oyunun Japonya çıkışı üzerinden henüz bir ay geçmiş olmasına rağmen, IGN ile yaptığı röportajda ‘’Vita satışlarını daha da fazla teşvik etmek’’ için bir devam oyunun yapmaktan çekinmeyeceğini söyledi;

“Soul Sacrifice, donanımın karakteristik özelliklerini göz önüne alarak özellikle tasarladığım bir şey. Vita satışlarını daha artırmak adına bir devam oyunu fikrim var. Sony Computer Entertainment ile temas kurdum. Konuşmaların halen sürdüğünü söyleyebiliriz ve oyunu yapmaktan mutluluk duyarım.”

SCE Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida’nın IGN’in haberini retweetlemesi de bunun olabilme ihtimalini güçlendiriyor gözüküyor.

Açıklanan verilere göre 7 Mart’ta Japonya’da satışa sunulan oyun kutulu satışlarda 150,000 civarı bir rakam yakalamış ve bu rakama dijital rakamları katmıyoruz bile. Tabi Japonların canavar avlama işine ne kadar meraklı olduğu bariz olduğu için oyunun Batı’da ne kadar başarı sağlayacağını görmek ilginç olacak. Ama yakında bunun öğreneceğiz çünkü oyunun çıkmasına bir haftadan az süre kaldı. Kuzey Amerika’da 30 Nisan, Avrupa’da ise 3 Mayıs’ta satışa sunulacak oyun için hazır olsanız iyi edersiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum