Souls Benzeri Bleak Faith: Forsaken, Yeni Videosuyla Karşımızda

Gelişme var

Bleak Faith: Forsaken, bundan yaklaşık bir sene önce duyurulan ve yayınladıkları tanıtım videosuyla da anında radarıma giren oyunlardan biriydi. Kickstarter kampanyası için hazırlanan bu video, oyundan oynanış görüntüleri içermiyordu ama planladıkları atmosfer hakkında yeterince bilgi veriyordu diyebilirim. O videoyu kaçıranlar için öncelikle onu paylaşayım:

Kickstarter kampanyası başarılı oldu ve iki kişilik bu ekip (Miso Vukcevic ve Mirko Stanic) oyun üzerinde çalışmaya devam ettiler. Ancak oyunun yayınlanan ilk oynanış videosu heves kırıcıydı, bunu ekibin küçüklüğüne bağlamak mümkündü tabii ama daha katedilecek çok yol olduğu belliydi.

İkili şimdi de yeni bir videoyla karşımızdalar. İlk oynanış videosuna göre büyük ilerleme kaydetmişler ama oyun hala daha istenen kıvamda değil. Zaten videoda da "oyunun son kalitesinin bir göstergesi değildir" uyarısı var, ayrıca "her şeyin cilalanmaya ihtiyacı olduğunu biliyoruz, merak etmeyin, üzerinde çalışıyoruz" demişler ve videoyu oyunun temellerini göstermek için paylaştıklarını vurgulamışlar.

Gerçekten de karakterimizin koşuşu, kalkanının o dikkat dağıtıcı sallanışı falan göze pek de hoş görünmüyor ama dünya tasarımı, düşmanlar, korku atmosferi benim oldukça hoşuma gitti.

Oyunun 2020'nin ikinci çeyreğinde çıkması planlanıyordu ama muhtemelen daha çok yolu var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum