South Park İle MTV 6 Yıllık Dev Bir Anlaşmaya İmza Attı

30. sezon ufukta gözüktü

Televizyon tarihinin en aykırı dizilerinden birisi olan South Park yeni dönemde de bol bol karşımıza çıkacak. MTV ile oldukça büyük bir sözleşme imzalayan Trey Parker ve Matt Stone ikilisi önümüzdeki altı yıl boyunca South Park'ın geleceğini garanti altına almış oldu. Alıştığımız dizi bir yandan hayatına devam ederken bu süre boyunca tam tamına 14 tane South Park filmi de Paramount+ üzerinden yayınlanacak. Üstelik bu filmlerden ikisinin bu yıl çıkacağı açıklandı.

MTV'den gelen açıklamayla birlikte South Park'ın Comedy Central'de kalacağı resmen kesinleşti. 2022 yılında dizinin ikonik 25. sezonunu izleyeceğiz. 2027 yani anlaşmanın son yılında ise South Park 30. sezonuyla karşımıza çıkacak. MTV yetişkin animasyonları başkanı Chris McCarthy, "Matt ve Trey dünya çapında yaratıcı isimler, onlarla olan birlikteliğimizi uzatmaktan ve derinleştirmekten dolayı çok heyecanlıyız. Beraber South Park'ı daha büyük bir marka haline getirirken yeni IP'ler üzerinde de çalışacağız. Tabii ki bizim bu stratejimizin kalbinde de Matt ve Trey yer alacak." diyerek bizleri daha da heyecanlandırdı.

South Park cephesinden de eğlenceli bir açıklama geldi. "Comedy Central 25 yıldır bizim evimiz. Önümüzdeki 75 yıl boyunca birlikte olacağımız için çok mutluyuz. Pandemi yüzünden farklı yöntemler izledik. Ancak artık geleneksel yolla South Park bölümleri yapmak için sabırsızlanıyoruz. Ayrıca yeni formatlar da deneyeceğiz, bize her anlamda şans veren bir ortak ile çalışmak çok büyük bir ayrıcalık." diyen Parker ve Stone geri dönüşü iple çekiyor. Zaten önümüzdeki 6 yıl boyunca çok fazla South Park içeriği bizleri bekliyor.

Bu anlaşmada en ilgi çekici noktalardan birisi de Paramount'un dahi ikiliyle birlikte yeni markalar yaratacak olması. South Park'ın ortaya çıktığı kafalardan daha absürt neler çıkabilir gerçekten büyük bir merak konusu. Günün sonunda en azından 30 sezonluk bir South Park efsanesi televizyon tarihine geçmiş olacak, belki 2027 yılının ardından yeni bir anlaşmayı daha görürüz. Zira Trey Parker ve Matt Stone 75 yıla kafayı takmış gibi gözüküyor.  
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum