South Park'ın Yaratıcılarından Yeni Bir Film Geliyor

South Park'a yeni komşu

Matthew Stone ve Trey Parker ikilisi muhtemelen South Park'ı ortaya çıkardıklarını onun bu kadar popüler olacağını tahmin etmiyordu. İlk kez 1997 yılında yayınlanmaya başlayan dizi uzun yıllardır bizleri sıradışı şekillerde güldürmeyi başardı. Mizah konusunda kendilerini başarıyla ispatlayan Trey ve Matthew ikilisi şimdi de yeni bir film için kolları sıvamış durumdalar. Discussing Film'den gelen habere göre ikili Alma Junction adında bir filme yönetmenlik yapacak.

Daha önce South Park: Bigger, Longer & Uncut filminde de birlikte çalıştıkları Scott Rudin'in yapım şirketinin yapımcılığını üstleneceği film bir mucize olmazsa R-Rated olarak karşımıza çıkacak. Filmin bir diğer yapımcısı ise The Revenant'ın da yapımcılarından olan Alex G. Scott olacak. Alma Junction ismi filmin vizyon adı da olmayabilir. Matthew & Trey ikilisi belki de başka bir isimle karşımıza çıkacaklar ve bu isim sadece çalışma adı olarak kalacak. 

Filmin konusu ile ilgili henüz kesin bir bilgiye sahip değiliz. Ancak Alma Junction ismi bize bazı ipuçları veriyor. Tıpkı South Park'ın geçtiği yer gibi Colorado'da yer alan Park County'nin bir bölgesi olan Alma Junction, bir bakıma South Park'ın yeni komşusu olacak. South Park'ın yeni yayın hakları ise 550 milyoon dolar civarında bir ücret karşılığında HBO Max tarafından satın alındı. 2020'li yıllar Matthew Stone ve Trey Parker için oldukça bereketli geçecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum