Spawn'ın Yapımcısı Yeni Filmin Oldukça Farklı Olacağını Açıkladı

Sonunda McFarlane'den başka birisi konuştu

Çizgi roman ustası Todd McFarlane'in hayatını adadığı Spawn karakteri çizgi romanlarıyla çok büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Ancak karakterin sinema adaptasyonu pek beklendiği gibi olmadı ve özellikle günümüzde bu kadar uyarlama yapılıyorken Spawn'ın arkada kalması gerçekten üzüntü verici. Ömrünü adadığı Spawn'ı bu kez kendi başına beyaz perdeye taşımaya hazırlanan Todd McFarlane'in bu konudaki en büyük yol arkadaşlarından birisi filmin yapımcılarından Jason Blum

Uzun zamandır film hakkında sadece McFarlane'i konuşurken ve çabalarken görüyorduk. Sonunda James Blum'dan da yeni Spawn filmiyle ilgili önemli açıklamalar geldi. Todd McFarlane ile film hakkında konuştuğunu belirten Blum, "Yeni film tamamen farklı ve oldukça öfkeli olacak. Beni Spawn ile ilgili en çok heyecanlandıran şey ise keşfedilmemiş son harika çizgi roman olması. Yani bu muhteşem bir fırsat. İşler beklediğimden daha uzun sürdü ancak umuyorum ki doğru hikayeyi yakalayacağız, halen üstünde çalışıyoruz." diyen Blum, filmin henüz daha senaryo aşamasında olduğunu açıkladı.

Çok büyük bir aksilik olmazsa Jamie Foxx'u kesin olarak yeni Spawn filminin başrolünde izleyeceğiz. Todd McFarlane'in kaynak bulmak için büyük uğraşlar verdiği Spawn filminden somut adımlar görmek güzel. Henüz çok fazla şeyi muallakta olan filmle ilgili şu an yapabileceğimiz tek şey McFarlane ve onun vizyonuna güvenmek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum