Todd McFarlane, Spawn Filmine Büyük Bir İsmin Katıldığını Açıkladı

Bu filmin çıkması büyük bir sürpriz olacak

Todd McFarlane'in Spawn'a sahip çıktığı kadar başka ustalar eserlerine sahip çıkabilseydi çok daha güzel bir dünyada yaşıyor olurduk. Büyük usta uzun yıllardır kafasında bir Spawn filmi senaryosuyla kapı kapı dolaşıp destek arıyor ancak filmle ilgili bir türlü somut bir adım atılamıyor.  Zaten bu zor süreçten tüm yapımlar ciddi bir şekilde etkilenmişken McFarlane'e bu dönemde yeni film için yüklenmek biraz ağır olurdu. Ancak başarılı çizgi roman sanatçısı boş durmamış ve film için büyük bir isimle anlaşmış.

Mornin' Warm Up'a konuşan Todd McFarlane, "İnsanların 'Todd, sürekli bu film hakkında ve Hollywood hakında atıp tutuyorsun, ancak hiçbir şey gerçekleşmiyor!" dediğini biliyorum. Ancak bu doğru değil. Özellikle de yapımlar durduğu zaman. Şunu söyleyebilirim ki Spawn filmi için ivmeyi yakaladık. COVID izin verir de prodüksiyona devam edebilirsek bunu herkes elbet görecek. Kadromuza büyük, oldukça büyük bir yeteneği dahil ettik. Bunu henüz duyurmadık. Söylemek isterdim ama yapamam." diyerek kadronun genişlediğini ve hazırlıkların da bir yandan başladığını doğruladı. 

Henüz ön hazırlıkların başladığını ve çekimlerin başlamadığını belirten McFarlane, ciddi anlamda ne zaman çalışmaya başlayacaklarını ise henüz bilmiyor. Ancak üzerinde titrediği bu filmle ilgili acele işe kalkışmaması da bir yandan umut verici gibi gözüküyor. Yine de Hollywood basınında da bu filmin asla çıkmayacağına inanan çok büyük bir kesim var ve McFarlane henüz onlara elle tutulur bir şey sunmuş değil. Bu filmin sadece çıkması bile McFarlane adına büyük bir başarı öyküsü olarak tarihe geçecektir, hele iyi bir film ile karşılaşırsak. Çok sayıda belgesele bile konu olacak bir hikayeyle karşı karşıyayız. 
 

YORUMLAR
creepylord
13 Ağustos 2020 18:30

Yıllardır bekleniyor, bekliyorum, bekliyoruz. :D ama beklememek en hayırlısı galiba. En azından düşük beklentiyle belki hayal kırıklığı teğet geçer.

Parolamı Unuttum