Spider-Man 3, Miles Morales'i MCU'ya Sokabilir

Her şey kocaman bir Spider-Verse için

Marvel Sinematik Evreni hiç durmadan genişlemeye devam ediyor. Artık sadece filmlerle değil dizilerle de yoluna devam edecek olan MCU bir yandan da mevcut filmlerle birlikte evrene yeni karakterler eklemek istiyor. Bunlardan bir yenisi Miles Morales olabilir!

MCU Cosmic'in haberine göre Sony ve Marvel Stüdyoları şimdiden Miles'ı canlandıracak genç bir aktörü gözlerine kestirmiş durumda. Bu karakterin üçüncü Spider-Man filminde karşımıza çıkma ihtimali var. Bir diğer olasılık ise Sony'nin ilk olarak karaktere özel bir film yapması.

Aslında Spider-Man 3'ten bu güne kadar gelen haberler paralel evrenler ve dolayısıyla Spider-Verse ihtimalinin ortaya çıkması için her şeyi işaret ediyor. Son olarak Doctor Strange'in de filmde yer alacağı açıklanınca Spider-Verse için tüm kapılar açılmış oldu. Ayrıca The Amazing Spider-Man ve Sam Raimi üçlemesindeki Spider-Man versiyonları da ucundan, kıyısından evrene dahil edilecek gibi gözüküyor. Sony-Marvel işbirliği bu konuda hayranları nasıl mutlu edeceğini biliyor.

Jon Watts'ın yönetmenliğini yapacağı MCU'nun üçüncü Spider-Man filmi 17 Aralık 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum