Spider-Man: Far From Home Yeni Sahnesiyle, Tekrar Vizyona Giriyor

Disney'in yeni politikası mı?

Marvel Sinematik Evreni içerisinde Avengers: Endgame ile birlikte 22 filmlik bir Infinity Saga'nın sonuna geldik. Endgame sonrası vizyona giren Spider-Man: Far From Home ile de hem Endgame sonrası MCU'ya bir göz attık hem de sinematik evrenin üçüncü aşamasının sonuna geldik. 

Marvel/Disney ortaklığı için 2019 yılı oldukça olumlu geçti. Avengers: Endgame filmi yeniden vizyona girmesiyle birlikte Avatar'ın rekorunu kırarak tüm zamanların en çok gişe geliri elde eden filmi oldu. Ortaklık aynı yöntemi Spider-Man: Far From Home için de uygulamaya hazırlanıyor. MCU Spider-Man'in ikinci solo filmi yeni bir aksiyon sahnesiyle birlikte 29 Ağustos'ta yeniden vizyona girecek. 


Spider-Man: Far From Home sadece Disney için değil Sony için de oldukça özel bir filmdi. Çünkü 1.1 milyar dolar civarında gişe geliri elde eden film Sony'nin bu zamana kadar ki en çok gişe geliri elde eden filmi oldu. Sony adına rekorun önceki sahibi ise 2012 yılında vizyona giren Skyfall filmiydi. 

Filmde yer alacak yeni aksiyon sahnesinin hangi aşamada olduğunu henüz bilmiyoruz. Ancak filmin yeni genişletilmiş sürümünde dört dakikalık daha önce hiç gösterilmemiş bir aksiyon sahnesi olacağı duyuruldu. Bakalım yeniden vizyona giren Spider-Man: Far From Home gişe gelirini ne seviyede yukarı çekecek? 

YORUMLAR
leaquip
20 Ağustos 2019 16:49

Görünen o ki; bu ekstra sahne ile yeniden vizyona girme işi, ileride çok mide bulandıracak. 4 dk'lık sahne için tam sinema bileti parası, tam sömürü düzeni. Neyse disney/marvel fanboyları düşünsün artık.

anonymous
leaquip
20 Ağustos 2019 22:00

Bunlar eskiden dvd sattirmak icin filmden cikarilirdi. Lotr gibi olsa neyse, tum cikarilmis sahnelerin toplami 3-4 dakika etmiyordu cogunda. I am Legend'in "tartisma yaratan yeni sonu" mesela. Simdi sinemaya doktuler. Dedigin gibi disney fanboylari dusunsun. Ama Disney'den baska film yok sinemada yaniyorum da ona yaniyorum.


Parolamı Unuttum