Spider-Man: Homecoming'den Şokçu'nun Görselleri Ortaya Çıktı

Fena da değil aslında.

 Marvel'ın Sony ile ortaklaşa çektiği ve Marvel Sinematik Evreni'ne doğrudan dahil olacak "Spider-Man: Homecoming" filminden yeni set fotoğrafları ve bir sanat çalışması düştü.

Spider-Man'in önemli düşmanlarından Şokçu'nun kostümünü detaylıca görme şansını bulduk. Konsept çalışması da Spider-Man ile Şokçu'yu New York sokaklarında karşı karşıya gelirken gösteriyor. Tabii fiilmde Şokçu'yu birden fazla farklı kıyafette göreceğimizi biliyoruz. Gerek setten sızan fotoğraflar, gerekse fragmanda başka kıyafetler içerisindeydi. Üstelik bu sızan görüntü de en nihayetinde bir konsept çalışması ve üzerinde değişiklikler olacaktır. Tüm bu verilere ek olarak görselin Oyuncak Fuarı 2017'den alındığını da bildirmekte fayda var. Yani bu kostümü sadece filmin oyuncaklarında görme ihtimalimiz bile mevcut.

Tom Holland'ın canlandırdığı Spider-Man'in ilk filminde Robert Downey Jr. da yer alacak. Hem Tony Stark hem de Iron Man olarak filmde boy gösterecek olan RDJ, bununla birlikte Peter Parker'ın hikayesinin önüne geçmeyecek. Tony Stark, filmde Peter Parker'a akıl hocalığı yapacak.

Spider-Man'in filmdeki baş düşmanı ise Akbaba(Vulture) isimli kötü adam olacak. Akbaba'yı Michael Keaton canlandıracak. Film, ülkemizde 7 Temmuz 2017'de vizyona girecek.

Tom Holland, aynı zamanda Avengers Infinity War filmlerinde de yer alacak. 2017'de çıkacak filmlerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

spider-man-shocker-big

spider-man-shocker-twitter-2
spider-man-shocker-twitter

YORUMLAR
Parolamı Unuttum