Spider-Man: Miles Morales’in Yeni Karakterleri Gün Yüzüne Çıktı

Şehri turlarken kimleri görecekmişiz bakalım

Spider-Man: Miles Morales, PS5’in çıkış oyunlarından birisi olarak önümüzdeki ay oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu esnada oyunun geliştiricisi Insomniac Games de ufak tefek bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Twitter hesaplarından yaptıkları son paylaşım, oyunda karşılaşacağımız bazı karakterler hakkında.

Daily Bugle Now’ın ele aldığı ilk karakter elbette Miles Morales :) Kendisi bir müzik yapımcısı olarak karşımıza çıkıyor. İlham kaynağının ise, babasının ve amcasının çalışmaları olduğu belirtilmiş.

İkinci karakter Danika Hart. Kendisinin hızla popülerlik kazanan bir podcast ünlüsü olduğu ifade edilmiş. Spider-Man’i de seven bir karakter olduğu anlaşılıyor röportajdaki ifadelerinden.

Paylaşılan üçüncü isim Hailey Cooper. Hailey, bir sokak sanatçısı. İşitme kaybının kendisine engel olmasına izin vermemiş, şehrin duvarlarına işlediği eserleriyle insanlara ilham kaynağı olmaya, onların çevrelerinde olup bitenlere karşı daha duyarlı olmalarını sağlamaya çalışıyormuş.

Son karakter ise Ganke Lee. Kendisi henüz liseyi bitirmemiş ama şimdiden pek çok yazılım geliştirmeyi başarmış, tam bir teknoloji tutkunu profili çiziyor yani. “Oyunun kurallarını değiştiren çok gizli bir yazılım” geliştirdiğini söylüyor. Bu yazılım bizim oyunumuzun kurallarını nasıl değiştirecek bakalım.

Paylaşılan bilgilerden de anlaşıldığı üzere bu karakterler maceramıza ortak olacak isimler. Kendilerinden bol bol yardım alacak gibiyiz, siz ne dersiniz?

Bu yeni simalarla tanışmak ve New York semalarında yeni maceralara doğru süzülmek için artık bir aydan az bir süremiz kaldı. Miles Morales ile yeni bir Spider-Man deneyimine hazır mıyız sevgili Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum