Spider-Man: Miles Morales’te Farklı Oynanabilir Karakter Olmayacak

Sonra ona da oyun yapmak gerekebilirdi :)

PS5’in çıkışına bir aydan az bir süre kaldı artık. Yeni konsolun çıkış oyunlarından birisi olacak Spider-Man: Miles Morales ile buluşmak için de merakla bekliyoruz. Insomniac Games, oyuna dair paylaşımlarına hız verdi. Paylaşılan son bilgiye göre oyunda baş karakterimiz Miles Morales dışında yönetilebilir bir karakter olmayacak.

Miles Morales’in kreatif direktörü Brian Horton, Spider-Man’de Peter Parker’ı yönettiğimiz bölümlere benzer şekilde, oyunun bazı kısımlarında Miles’ın süper kahraman kimliğinden sıyrılıp sıradan bir genç gibi hareket ettiği bölümlerin olacağını dile getiriyor, ama oyunun büyük kısmını da süper kahraman olarak geçireceğinin altını çiziyor.

Ana oyunda, Spider-Man dışında Mary Jane ve Miles Morales de oynanabilir karakterlerdi. Kimilerinin hoşuna gitti, kimileri ise bu karakter geçişleriyle ana karakterden koptuklarından dolayı hoşnut olmadıklarını dile getirdiler. İşte bu ikinci gruptaki oyuncuların isteğine uygun şekilde Spider-Man: Miles Morales’te böyle bir geçiş olmayacak, oyun boyunca tek bir karakteri yöneteceğiz.

Bu değişiklik ekseriyetle beğenilecek mi yoksa eleştiri konusu mu edilecek, oyunun çıkışıyla birlikte pek çok soru için olduğu gibi bu sorular için de cevap bulacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum