Spyro Reignited Trilogy De PC Yolunda

PC versiyonu Iron Galaxy'den gelecek

Aynı Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gibi Spyro Reignited Trilogy de ilk olarak sadece konsollar için yayınlanmıştı. 2018'in Kasım ayında yayınlanan oyun, muhtemelen bu yıl Kasım ayında PC'de de karşımıza çıkacak.

Tayvan derecelendirme kurulunun sayfalarında oyun için açılan listelemede hem oyunun PC kapağını, hem de kimin tarafından PC'ye uyarlanacağını görmek mümkün. Oyunun kapağında Iron Galaxy logosu bulunuyor, bu stüdyo Crash'i PC'ye uyarlayan stüdyo. Crash'in PC versiyonunun oldukça olumlu eleştiriler aldığını düşünürsek Spyro'nun da emin ellerde olduğunu söyleyebiliriz.


Derecelendirme kurulunun sayfasında bunlardan başka bir bilgi bulunmuyor, yani elimizde kesin bir çıkış tarihi yok. Ancak burada da Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'i örnek olarak kullanabiliriz. Oyun ilk olarak konsollara 30 Haziran 2017 tarihinde çıkmış, PC'ye ise bundan tam bir yıl sonra, 29 Haziran 2018'de gelmişti.

İşte bu yüzden Spyro Reignited Trilogy'nin de çıkış tarihi olarak 12-14 Kasım 2019 arasını seçmesi kuvvetli bir ihtimal.

Bu üçlemede orijinal olarak PlayStation için çıkmış üç oyunun (Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon) elden geçirilmiş halleri bulunuyor ve tüm oyunlar harika görünüyor. Oyunun Open Critic ortalamasının 82 olduğunu da hatırlatayım.

Oyunun önceden yayınlanmış olan çıkış fragmanı ise aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
boredtodeathlyh
30 Mayıs 2019 10:28

Iron Galaxy Studios Arkham Knight'ı PC'ye uyarlayan stüdyo. Yatacak yerleri yok :P

Parolamı Unuttum