Square Enix'ten Final Fantasy Şovu: Final Fantasy VII Rebirth Duyuruldu

Nam-ı diğer Final Fantasy 7 Remake Part 2

Square Enix, Final Fantasy 7'nin 25. yıldönümü yayınında resmen şov yaptı, kimisi beklenen kimisi sürpriz duyurularla gecemizi şenlendirdi. Nihayet Final Fantasy 7 Remake Part 2 ilk fragman eşliğinde gösterildi ve oyunun çıkış tarihinin de sonraki kış olduğunu öğrendik. Part 1 ilk olarak PlayStation 4 için çıkmıştı, Part 2'nin ilk çıkış platformu ise PlayStation 5 olacak.

Final Fantasy 7 Remake Part 2'nin resmi ismi Final Fantasy VII Rebirth.

Square Enix ayrıca bunun planlanan üçlemenin ikinci oyunu olduğunu da söyledi, yani artık Final Fantasy 7 Remake'in net olarak kaç parçadan oluştuğunu biliyoruz.

Final Fantasy VII Rebirth'ün kreatif direktörü Tetsuyo Nomuro, oyuncuların orijinal oyunu bilmeseler bile bu devam oyunundan büyük keyif alabileceklerini söylüyor: "Aslında yeni oyuncular Final Fantasy VII maceralarına Final Fantasy VII Rebirth ile bile başlayabilirler. Cloud ve arkadaşları bu oyunda yeni bir maceraya atılıyorlar, Midgar'dan ayrıldıktan sonra şahit oldukları sahneler de oyunculara taze ve yeni bir tecrübe yaşatacak"

"İlk oyuna REMAKE, ikinci oyuna REBIRTH ismi vermemizdeki amacımızın ne olduğunu paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Zaman içinde üçüncü oyunun da ismini ve bu yolculuğunu nereye gideceğini açıklamayı umuyorum" diyor Nomuro.

Serinin üçüncü oyunu üzerinde de geliştirme çalışmalarının başladığını ve hızlı ilerlediklerini eklemiş Nomuro.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum