S.T.A.L.K.E.R. 2’den Oyun İçi İlk Görüntüler Paylaşıldı

Bekleyiş uzun sürdü, artık gelse...

S.T.A.L.K.E.R. serisine gerçekten çok uzun süredir ara verdik, artık bu özlemi dindirmek gerekiyor. Gerçi arada Metro serisin hiç de bu seriden geri kalmayan bir performans sergiledi ama fazladan bir oyuna da hayır demeyiz. Haliyle S.T.A.L.K.E.R. 2’yi de duyurulduğu günden beri merakla bekliyoruz. Lakin henüz kendisiyle buluşacağımız tarihi net olarak öğrenebilmiş değiliz, şu an elimizde sadece 2021 içerisinde çıkış yapacağı yönünde bir öngörü var.

Sizler de “Madem beklemeye bir süre daha devam edeceğiz, o zaman en azından oyundan bir şeyler görüversek fena olmazdı” diyorsanız, yapımcı ekip çağrınıza kayıtsız kalmamış ve yeni bir fragman yayınlamış:

1 dakikadan kısa süren bu mini fragmanda, oyundaki ana karakterimiz Skif’in gözünden görüyoruz bölgeyi. Çok fazla detaya vakıf olamasak da fragman oyunun atmosferi hakkında bir fikir sunuyor.

Ukraynalı geliştirici GSC Game World, oyunu 2021 yılında çıkarmayı hedeflediklerini açıklamışlardı; bu konuda bir değişiklik öngörüldüğüne dair bir paylaşım da gelmediğine göre önümüzdeki yılın beklenen yapımları arasında sayabiliriz. Fragmanın sonunda da görüldüğü üzere, oyun PC ve Xbox için çıkış yapacak. Merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
nomadsoul
31 Aralık 2020 19:50

Oynayana kadar beklenti yaratmaya gerek yok. Artık Cyberpunk rezilliğinden sonra son dakikaya kadar sıfır beklenti.

Parolamı Unuttum