Advertisement

Star Citizen, 8 Mayıs’a Kadar Ücretsiz Olarak Oynanabiliyor

Star Citizen'ı test etmek isteyenler için bir fırsat...

Kitlesel fonlama konusunda rekor üstüne rekor kıran, vadettikleri çok yüksek, bunu ne ölçüde gerçekleştirebileceği ise pek çok kişiye göre büyük bir soru işareti olan Star Citizen, Alpha 3.5 versiyonuna erişmiş durumda.

Alpha 3.5 güncellemesi ile birlikte, oynanabilir kadın karakter, yeni bir uçuş modeli, yeni karakter özelleştirme teknolojisi, FoIP ve VoIP iyileştirmeleri, yeni kelle avcıları gibi özellikler eklenmiş.

Bunlara ek olarak, oyundaki gezegenler arasına şehirlerle kaplı bir gezegen olan ArcCorp da eklenmiş bu son versiyon ile birlikte. Oyuncular Alan 18'in (gezegenin ana iniş bölgesi oluyormuş burası) neon ışıklı sokaklarında gezinip yerel kültürü keşfedebilecek, renkli kişiliklere sahip yerel halkla tanışabilecek ve oyun içi kredi kazanabileceklermiş bu kısımda.

Cloud Imperium Games bu vesileyle, 5 geminin (Anvil Arrow, MISC Prospector, Drake Cutlass Black,Aegis Avenger Titan ve Drake Dragonfly) kullanılabilir olacağı bir "ücretsiz uçuş" etkinliği düzenlemeye karar vermiş. Etkinlik süresince, Star Citizen Evrenine ücretsiz kayıt olup 30 görev çeşidini deneyimleme şansına erişebiliyorsunuz.

Star Citizen'ın ücretsiz etkinliği 8 Mayıs'a kadar devam edecek. Eğer bir göz atmak isterseniz, şu adresten ücretsiz kayıt olabilir ve oyunu indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum