Star Citizen'ın Kitle Fonlaması 300 Milyon Dolara Ulaştı

Oyuna bir şeyler oluyor

Orijinal bir Kickstarter projesi olan Star Citizen, hala bağış toplamaya devam ediyor. Uzun süredir kitle fonlaması yapmaya devam eden oyunun 300 milyon dolardan fazla para topladığı açıklandı. Oyuncu sayısı ise iki buçuk milyonu aşmış durumda.

Yapılan açıklamaya göre bağışlanan rakamın büyük bir kısmı oyun içindeki ekonomiden geliyor. Uzayda ticaret yapmanızı en kolay hale getirecek donanımlar, gemiler ve pek çok ek içerik oyun içerisinde ciddi talep görüyor. Öyle ki bazı gemilerin fiyatlarının 200- 350 dolar arasında değiştiği bile görülebiliyor.

Cloud Imperium Games'in 300 milyon dolar sınırını geçmesine yardımcı olan paketlerden biri ise Drake Complete Pack 2950 olmuş. İçerisinde 14 adet gemi barındıran bu paket tam 4600 dolardan satışa sunulmuş. Günümüz kuruyla bu 14 gemiye sahip olmanın fiyatı tam 31.000 TL ediyor. Hesaplarımıza göre bu paraya tam 5 adet (!) PS5 alabiliyorsunuz!

Cloud Imperium Games'in Star Citizen ile büyük bir başarı elde ettiği ortada. Bununla birlikte ekip bu parayı oyuna aktarmaya devam ediyor. Oyunun tek kişilik kısmı olan Squadron 42, bu yıl çıkış yapacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum