Star Trek Filmlerinin Devamı Gelmeyebilir

Seri ne güzel devam ediyordu yahu

Daha önce hiç kimsenin gitmediği yerlere cesurca gidenlerin hikayelerini anlatan Star Trek'in ya da ülkemizde bilinen adıyla Uzay Yolu'nun dördüncü filminin çalışmalarına geçen yaz başlanmıştı. Filme dair hiçbir haberin çıkmaması hayranların kafasını kurcalayıp duruyordu.

Filme dair neredeyse bir yıldır ilk bilgi Mr. Spock'ı canlandıran Zachary Quinto'dan geldi. The Today Show'a çıkan Quinto, Star Trek hakkında yöneltilen soruya "sizin gibi ben de bekliyorum, şu an senaryo üzerinde çalıştıklarını biliyorum. Umarım yeni bir film çekilir ama sizlere bunun garantisini veremem" diyerek bizleri filmin çekilmeme ihtimaline hazırladı. 

JJ Abrams'ın Star Trek serisinin dördüncü filminin Chris Hemsworth'un canlandırdığı George Kirk hakkında olacağı söyleniyordu. İlk filmin açılışında hayatını kaybeden George Kirk, hepimizin hastası olduğu Kaptan Kirk'ün babası. Daha önce Chris Hemsworth ve JJ Abrams dördüncü filmin konusu hakkında oldukça umutlu konuşmuş ve en iyi Star Trek hikayesi olabileceğini söylemişlerdi. Geçtiğimiz haftalarda Chris Pine'a yine Star Trek hakkında soru sorulduğunda "çağırdıkları an sette biterim, rolümü oynarım. Filmleri, hikayeyi ve ekipte yer alan herkesi çok çok seviyorum" demişti. 

>J.J. Abrams "Tekrar Filmleri" Çekmeyi Bırakacağını Açıkladı

Anladığımız kadarı ile herkes yeni bir Star Trek filmi için hazır fakat Paramount Pictures hazır değil. Son film olan Star Trek Beyond'un yeni çekilen filmler arasında en az gişe yapması belki temkinli davranmalarına sebep oluyordur. Umarız dördüncü film gelir ve bizleri kendisine hayran bıraktırır. Her sene yeni bir Star Wars filmi izlerken en büyük rakibi Star Trek'in boş geçmesini istemeyiz değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum