Star Wars Battlefront 2'deki Ganimet Kasalarından Neler Çıkacağı Belli Oldu

Çok oyunculu oyunların kasa aşkı

Star Wars Battlefront 2'de ilk oyunda gördüğümüz ekonomi sistemine göre daha farklı şeyler olacak. Yani yeni oyunda loot crate (ganimet kasası) sistemi göreceğiz.

Bir YouTube kullanıcısı, Star Wars Battlefront 2'nin kasalarının nasıl çalıştığını ayrıntılı olarak açıklıyor.

Mevcut yapıda, her Star Wars Battlefront 2 oyuncusu giriş yaptığı her gün için bir kasa alabiliyor, ancak kasaları oyun kredisiyle ya da gerçek parayla da alabileceksiniz. Kredileri oyunun içinde kazanabiliyorsunuz.

Kasalardan, Star Kartları, craft parçaları ve bazen de oyun kredisi çıkıyor. Star Kartları, ilk Star Wars Battlefront'a benzer bir şekilde, yetenekleri ve nitelikleri değiştirmek üzere donatılmış. Star Wars Battlefront 2'de Star Kartları, sıradan olanlardan efsane olanlara kadar beş nadirlik seviyesinden oluşuyor. Efsanevi Yıldız Kartları kartın temel bonusunun üstünde ekstra etkilere sahip olabiliyorlar, ancak efsanevi kartların çıkma olasılığı biraz düşük.

Efsanevi kartlar yalnızca rastgele olarak çıkıyor, ancak işçilik parçalarını kullanarak da kartların nadirliğini yükseltebiliyorsunuz. Ayrıca, elinizde bulunan Star Karlarının aynıları kasalardan tekrar çıkabiliyor, bu kartları craft parçalarına dönüştürebiliyorsunuz.

Aşağıdaki iki videoda Star Kartlarının genel ilerlemeye ve özelleştirme sistemine nasıl uyduğuna dair ayrıntıların yanı sıra, farklı nadirlik seviyesindeki Star Kartlarının birbirlerinden ne kadar farklı olduğuna da bakılıyor.

Bütün DLC'leri bedava olacak olan Star Wars Battlefront II, 17 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

e32017ilkdefa

YORUMLAR
Parolamı Unuttum