Star Wars Battlefront'un Season Pass'i Şimdilik Bedava!

Oyunun Ultimate Edition'ında da %83'lük indirim var

Yakında çıkacak olan Battlefront 2'nin öncesinde, Star Wars Battlefront'un Season Pass'i sınırlı bir süre için ücretsiz oldu.

Season Pass'i PC (Origin aracılığıyla), PlayStation 4 ve Xbox One'da ücretsiz olarak oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Böylece Battlefront için yayımlanan tüm DLC'lere (Outer Rim, Bespin, Death Star ve Rogue One: Scarif) sahip olacaksınız. Bu, toplam 4 yeni oyun modu, 8 yeni kahraman ve kötü adam ve 16 harita demek. Ancak, Season Pass'i Xbox One'da kapmak için Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyacınız var gibi görünüyor; PS4 sürümü için PlayStation Plus gerekli gibi görünmüyor.

Açıkçası, Season Pass oynamak için Star Wars Battlefront'a sahip olmanız gerekiyor, ancak EA, Star Battlefront Ultimate Edition'ın fiyatında da büyük bir indirim yaptı. Eğer Battlefront'un kopyasına sahip değilseniz, mevcut olduğu tüm platformlardan Ultimate Edition'ı şu anda %83 indirimle satın alabilirsiniz.

Star Wars Battlefront 2, 17 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. İlk oyundan farklı olarak, Battlefront 2'de Season Pass olmayacak. Yani oyunun tüm haritaları, karakterleri ve modları ücretsiz olarak yayımlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum