Star Wars: Empire at War, 64-Bit Desteği Sunmaya Başladı

Tekrar indirmenin vakti geldi

Günün sürprizi, Petroglyph ekibinden geldi. Star Wars'un RTS türündeki iki oyunundan biri olan Empire at War, 17 yıl sonra yeni bir güncelleme aldı. Bu güncelleme ile birlikte modern çağın gerekliliklerini karşılamak için 64-bit'e geçiş yapan oyun, bazı bug'larına da veda etti.

Öncelikle 64-bit güncellemesinden bahsedelim. Empire at War artık yeni sistemlerde "Out of Memory" sorunları yaşamayacak. Buna ek olarak oyunun haritalarında, grafiklerinde ve bazı oynanış mekaniklerinde de güncelleme yapılmış. Hatta bazı birimlerin işleyişi bile değiştirilmiş.

Maalesef bu değişim ile birlikte 32-bit versiyondaki kayıtlı oyunlarınız, yeni versiyonda çalışmayacak. Eski kayıtlı dosyalarınıza erişmek için ise ayarlar kısmından beta sekmesine girip oradan "32-bit_version" seçeneğine geçiş yapmanız gerekiyor. Ancak bu zaman kayıtlarınıza erişebiliyorsunuz.

Eee ne diyelim, efsaneye geri dönüş yapmanın zamanı gelmiş. Eğer hala Empire at War oynamadıysanız, bu güncelleme sizin için iyi bir şans da olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum