Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, İptal Edilmemiş

En azından Jason Schreier öyle diyor

Geçtiğimiz gün sizlere Star Wars: Knights of the Old Republic Remake'in geliştirilme sürecinin askıya alındığıyla ilgili bir iddiayı aktarmıştık. Giant Bomb'dan Jeff Grubb, şu anda hiçbir stüdyonun bu yeniden yapım üzerinde çalışmadığını söylüyordu.

Bu sefer Jason Schreier'dan aksi yönde bir açıklama geldi. Schreier, Saber Interactive'in halen SW: KotOR Remake üzerinde çalışmakta olduğunu ifade ediyor.

Schreier, ilk olarak ResetEra'da konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak kaynaklarının ona bu oyun projesinin iptal edilmediğini aktardığını söylüyor. Ama oyunun durumunun belirsiz olduğunu da ekliyor bu açıklamasına.

Schreier, mesajında " 'Projeye halen devam ediliyor mu?' ve 'Bu oyun günün birinde tamamlanıp çıkabilecek mi?' iki farklı soru. Buna 3. bir soru olarak 'Çıksa bile nasıl bir oyun olacak?' sorusunu ekleyebiliriz. Saber'dan 2 kişiyle görüştüm ve her ikisi de halen bu proje üzerinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Dolayısıyla son dönemlerdeki iddiaların doğru olduğunu düşünmüyorum" diyor.

Schreier, sonrasında Twitter hesabından da benzer bir açıklama yapıyor. "KOTOR Remake günün birinde gelecek mi, kesin birşey söyleyemem. Fakat Saber Interactive'den 2 kişi oyunun iptal edildiğine dair son zamanlarda gündeme gelen iddiaların aksine halen bu proje üzerinde çalışmakta olduklarını söyledi" diyerek projenin fişinin henüz çekilmediğini belirtiyor.

En azından iptal edilmemiş diye sevinsem mi, yoksa projenin bu kadar belirsiz bir durumda olmasından dolayı üzülsem mi, karar veremedim. Umarım bu olumsuz tablo bir an evvel son bulur, bu belirsizlik bulutları dağılır ve başarılı yeniden yapımlar arasında anabileceğimiz bir SW: KotOR Remake ile çıkarlar karşımıza.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum