Star Wars: Episode 9'dan Sızan Fotoğraflar Filme Dair İpuçları Veriyor

Hani içerik sızmazdı?!

Star Wars'un 9. seri filmi 20 Aralık'ta vizyona girecek. Filmin gelmesine yaklaşık 10 ay kaldı ama halen resmi ismini bile bilmiyoruz. Yine de filmin ismine dair bazı teoriler mevcut. Filmle ilgili çok fazla içeriğin sızdırıldığı bir döneme girdik gibi gözüküyor. Bakalım bunların kaç tanesi doğru çıkacak? Son olarak yine Reddit kaynaklı bir haber ortalığı karıştırdı. JediPaxis isimli kullanıcının paylaştığı fotoğrafta çok sayıda referans fotoğrafı ve konsept çalışması gün yüzüne çıkıyor.

starwarshaberici

Sızdırıldığı iddia edilen 16 adet fotoğrafın en ilgi çekenleri bana göre yaşlı Lando ve tamir edilmiş olan Kylo Ren'in maskesi. Yine maskenin yanında yer alan Kylo görüntüsü de, Ben Solo'yu yeniden Force Awakens'daki haline benzer bir şekilde göreceğimizin sinyallerini veriyor olabilir. Daha önce ortaya çıkan set fotoğraflarında filmde karlı bir gezegenin yer alacağını da görmüştük. Kylo'yu yeniden 7. filmdeki haliyle muhtemelen bu karlı gezegen üzerinde de göreceğiz. Ayrıca Rey'in beyaz kostümü de filmdeki "iyilik timsali" rolüne dair ipuçları veriyor olabilirl. Yine ortaya çıkan yeni uzaylılar ve droidler de filmin temasını biraz belli ediyor. Bu fotoğrafın ne kadar doğru olduğunu kestirmek zor. Geçtiğimiz günlerde serinin yeni aktörlerinden Richard E. Grant filme dair bir şeylerin sızdırılmasının imkansızlığından bahsetmişti. O andan sonra ortaya çıkan içerik hızında ise ciddi bir yükseliş gerçekleşti.

Bakalım Star Wars'un yeni filmi çıkana kadar daha nelerin sızdığına şahit olacağız? Hangi teoriler internet alemini meşgul edecek? Yönetmen J.J. Abrams'ın hangi uzak akrabası, "ben filmi izledim, çok güzel olmuş" diye açıklamalarda bulunacak? Disney'in muhtemelen Avengers'ın rolünü çalmasın diye uzun zamandır hakkında bir şeyler açıklamadığı Star Wars: Episode 9'un tam gaza gelme zamanı olarak Avengers: Endgame'in gazının bittiği dönemi öngörebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum