Star Wars Episode IX'den Gelen Yeni Set Fotoğrafları, Karlı Bir Gezegeni İşaret Ediyor!

Hoth'tur, Hoth...

Star Wars'un ana serisinin dokuzuncu filmi Aralık ayında geliyor. Filmin çıkmasına yaklaşık 10 ay kaldı ama halen filmle ilgili bilgilerimiz oldukça kısıtlı. Örneğin filmin adını bile bilmiyoruz, hala "Episode 9" demek zorunda kalıyoruz. Fakat filmle ilgili gizli gizli gelişmeler geliyor. Geçtiğimiz günlerde Star Wars Evreni'ne yeni katılan Richard E. Grant, filmle ilgili içeriğin sızmasının imkansıza yakın olduğunu belirtmişti. Her ne kadar gizlilik ön planda olsa da, bu söz konusu bir Star Wars filmi olunca pek önemi kalmıyor, bir şekilde içeriklere ulaşılabiliyor.

Çıkan set fotoğrafından anlıyoruz ki yeni filmde de karlı bir gezegen olacak. Bu gezegen umarım Hoth olur ama hiç sanmıyorum. Zira Hoth'un üzerinde pek ağaç yetişecek alan yok. Empire Strikes Back'in başladığı Hoth gezegeni benim için Star Wars evreninin en gizemli yerlerinden birisi. Hatta ilk kez Jedi Academy'i oynadığımda Hoth'a gittiğim zaman büyülenmiştim. Fakat muhtemelen bu gezegen Disney'in yeni gezegenlerinden birisi olacak. Luke Griffin'in 1 Ocak günü paylaştığı fotoğrafta ise, bu bölgenin First Order ile Resistance arasında geçen bir savaşın sonrası olduğunu belirtmişti. Yeni gelen fotoğraflar ise sanki savaşın öncesi gibi duruyor. Bu da demek oluyor ki Force Awakens filminde olduğu gibi Rey ile Kylo'yu yine ağaçlık bir yerde ışın kılıçlarını tokuştururken görebiliriz.

20 Aralık 2019'da vizyona girecek olan Star Wars: Episode IX için teoriler ve spekülasyonlar bitecek gibi durmuyor. Disney 7 ve 8 ile üzdüğü hayranların gönlünü almak için biraz hayranların suyuna gidecek işler yapabilir, fakat bu "fan service" işleri bile öfkeli Star Wars hayranlarının gazabından kurtulmaya yetmeyebilir...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum