Star Wars Jedi: Fallen Order, Son 12 Ayın En Çok Satan İkinci Oyunu Oldu

Force is strong with this one

Son dönemlerde çıkan en iyi Star Wars oyunu olarak gösterilen Jedi Fallen Order, önemli bir başarıya imza atmış durumda. Satış takip grubu olan NPD'nin hesaplamalarına göre oyun Kuzey Amerika'da son 12 ayda en çok satan ikinci oyun olmayı başardı.

Star Wars Jedi: Fallen Order tam olarak Call of Duty: Modern Warfare'in ardına düşüyor. Öte yandan NPD'nin Animal Crossing: New Horizons'un dijital satışlarını baz alamadığını söylemekte de fayda var. Nintendo bu tip rakamları üçüncü partiler ile paylaşmak konusunda pek tutkulu değil. Yine de Jedi Fallen Order en çok satan ilk üç oyun arasına girmeyi bir şekilde başarıyor.

2020 yılının büyük bir kısmını satış listelerinin tepesinde geçirmemiş olan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın yakaladığı başarı bir hayli ilginç. Bununla birlikte oyunun ilk günlerinde ciddi satış rakamlarına ulaştığı söylenebilir. Bununla birlikte 2020 yılının zirvesini ise Assassin’s Creed Valhalla ve Call of Duty: Black Ops – Cold War domine edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
cavegamer3530
18 Kasım 2020 08:10

EA koskoca şirket hala para kazanmak için hikayeli servis oyunu olmayan mikro ödemesiz oyunun daha çok kazandıracağını anlamadılarsa ne diyeyim

allalla
17 Kasım 2020 15:02

Demekki neymiş, konusu olan; mikro ödeme içermeyen ve servis oyunu olmayan yapımlar hala iş yapıyormuş.

Parolamı Unuttum